Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je jedan od najčešće izvođenih tretmana u svetu. Primenjuje se za regeneraciju kože, kod problema sa aknama, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, keratoza. Ovaj tretman uz pomoć ECLERIS Mini Vac Dijamantske Mikroabrazije najbolje je rešenje za sve navedene probleme.

Mikrodermoabrazija ECLERIS Mini Vac-om je nežna, bezbedna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom možemo regulisati nivo i agresivnost tretmana. Uz pomoć nastavaka čiji su vrhovi obloženi dijamantskim česticama nežno i bezbolno na kontrolisan način, odstranjuje se gornji sloj kože i na taj način  stimuiše snažan rast novih ćelija u bazalnom sloju kože. Nove ćelije zatim migriraju u gornje slojeve, postepeno obnavljajući oštećeno tkivo.

 

Tretmani će savršeno osvežiti i regenerisati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije i vratiti joj zdrav i negovan izgled.

Najveća prednost ovog tretmana jeste to što ne postoji posebno vreme oporavka tako da se odmah nakon tretmana možete vratiti  svakodnevnim aktivnostima. Metoda je potpuno bezbolna a rezultati odmah vidljivi nakon tretmana.

Nega nakon tretmana je jako bitna i koža mora biti dobro hidrirana.

Tretman mikrodermoabrazije možemo raditi samostalno ili uz neki od tretmana nege lica, a najbolje efekte postižemo u seriji od nekoliko tretmana koje obavljamo u razmaku od 7 do 30 dana, zavisno od indikcije.