Stanojlović – Plastična Hirurgija

Specijalistička ordinacija za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju STANOJLOVIĆ PLH , nastala je kao dugogodišnja vizija i neprestana težnja dr Željka Stanojlovića, da svojim sugrađanima omogući tretman dostojan građanima carskog grada Kruševca. Po uzoru na svetske i evropske ordinacije i klinike iz oblasti plastične hirurgije na kojima se dr Stanojlović edukovao, u ordinaciji ćete dobiti savremen, kvalitetan i bezbedan medicinski tretman, najsavremenijim aparatima od strane edukovanog kadra.

Dr Željko Stanojlović

Dr Željko Stanojlović

Dr Željko Stanojlović, završio je studije medicine na Medicinskom fakultetu u Beogradu, gde je i specijalizirao iz oblasti plastične,rekonstruktivne i estetske hirurgije. U toku specijalizacije I tokom specijalističke prakse usavršavao je se na više domaćih klinika (Klinika za plastičnu hirurgiju KC Srbije, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, Institut za ortopediju Banjica, Univerzitetska Dečja Klinika u Tiršovoj) kao i svetskih Klinika (Evropski institut za onkologiju, Milano Italija, Klinika za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KC Ljubljana, Slovenija, AKH Klinika Beč, Assaf Harofeh Medical Center, Tel Aviv i Ella Clinic, Tel Aviv).

Redovni je učesnik kongresa i radionica, kako domaćih tako i inostranih iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, sa posebnim interesovanjem za oblast podmlađivanja lica, hirurgiju dojke i liposkulpture.